Mahdollisuuksien maailma opetuksessa

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Elimäen kuulumisia

(Publicerat 12.11 2015 klo 12:31)

 

Syksy alkoi tuunauksella ja muutoksilla uudessa tilassa!

 

Vaikka itselläni ei ole ollut työmotivaatiopulmia  aiemminkaan niin nyt tuntuu, että kauniiseen ja toimivaan työympäristöön on jotenkin vain entistä mukavampi tulla.  Kaunis ja toimiva oppimisympäristö, on myös oppilaille mieluinen ja he arvostavat uudistuneita tiloja, mikä on erityisen mukavaa. He pitävät erityisesti ryhmiin asetetuista pulpeteista ja säkkituolista.  Me aikuiset tilasimme hiukan pitkin hampain säkkituolin mutta siinä on TODELLA hyvä istua, joten  ns. yleisön pyynnöstä tilasimme niitä kaksi lisää. Nämä kaksi vihreää säkkituolia ja pieni valkea pöytätaso laitettiin Leenan tilaan. Uudet kalusteet tulivat siis viime keväänä  ts.  viimeisellä kouluviikolla, joten vasta nyt olemme päässeet testaamaan kalusteiden käytännöllisyyttä ja voimme todeta niiden olevan toimivat.

 

 

 

 

Yläkerran parvelle tuli myös tilamuutoksia eli psykologi muutti ” Irman työtilaan” ja tästä syystä  otimme opetuskäyttöön tilavan aulan. Onneksi kalusteet ovat muuntuvia ja  saimme neljälle oppilaalle työtilan aulaan ja aulan seinustalle vielä pehmoistuimia. Loppu hyvin kaikki hyvin!

 

 

 

 

 Syksyn alussa olemme tehneet oppilaiden avustuksella mm. kangastauluja ( tästä video jo aiemmin  )

 

 ja taiteilimme ns. triptyykin ikkunattomaan tilaan.

 

 

 

Lisäksi olemme ottaneet pitäneet nimikilpailun  ”yläkerralle”. Nimi ehdotuksia tuli yhdeksän ja voittajaksi selvisi äänestyksessä PEDAPARVI.  Viimeistelemme aulan joulukuun loppuun mennessä   graffitilla, joka maalataan aulan  seinään yhdessä Lapinjärven nuoriso-ohjaajan kanssa. Lapinjärveltä tulee meille oppilaita eli tästä syystä saamme nuoriso-ohjaajan tukea projektimme etenemiseen ns. kuntarajan ulkopuolelta.  Maalausprojektiin osallistuu kaksi 8-luokkalaista tyttöä ja yksi 9-luokkalainen poika.  Projekti käynnistyi perjantaina 6.11 Petrin pitämällä info-tilaisuudella. Nyt ryhmä ideoin mahdollisia kuvia ja tekstejä facebookiin perustetussa ryhmässä. Tarkoituksenamme on kuvata graffitin eri vaiheita ja koostaa kuvista animaatio.

 


Minna Snellman


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •