TOIMIVA

Blogin etusivulle | Projektikorttiin  |  Näytä kaikki blogit


TOIMIVA 1. kohti TOIMIVA 2.

(Kirjoitettu 02.12 2015 klo 11:24)

Aloitamme työryhmän kanssa tammikuussa 2016 uuden TOIMIVA 2. käynnistämisen. Suunnittelu on erityisen tärkeää työparityöskentelyssä, huomio täytyy kiinnittää myös opettajien oman identiteetin kehittämiseen. Olemme saaneet hankkeeseemme valmiiksi tutkimuksen ja se linkki löytyy nyt täältä sivustolta. Kiitos Pauliina Nykänen työstäsi ja asiantuntevuudestasi tämän hankeen yhteistyössä. Tutkimus on hyvin käytännöllinen ja se on käytettävissä kaikkiin tämän tyyppisiin hankkeisiin ja nivelvaiheen esiopetuksesta perusopetuksen kehittämiseen uuden OPSin mukaan. 

Itse olen tänään mukana OPH:n monilukutaitopäivässä ja tämän mahdollisuuden käyttämistä täytyy vielä lisätä myös TOIMIVA luokkien opetussuunnitelmien. Ajatuksenani olisi vaikka erikoistua joissakin tämäntyyppisissää ryhmissä erilaisiin työtapoihin ja monilukutaidon kaikkiin osiin, lukutaito, liike, visuaalinen kulttuuri, analysointia ja tulkita ja arvottaa eri kulttuuriryhmien silmin havaittavia tuotteita. 

Näiden ajatusten pohjalta sekä TOIMIVA 1. aloitettujen toimintoja ja käytänteitä hyödyntäen on hyvä pohja lähteä avaamaan syksyltä 2016 uutta TOIMIVA ryhmää.


Minna Rovio


Kommentit (0):


Kirjaudu sisään palveluun, mikäli haluat lisätä oman kommentin.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •