Musiikkilukion oppimistilojen osallistavan ja monipuolisen käytön kehittäminen

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


MEDIASTUDION UUDISTUS

(Publicerat 14.04 2017 klo 23:47)

Lukiossamme tiedotustiimi on toiminut jo useita vuosia. Tiimiä on ohjannut ensin lukion englannin opettaja Hilkka Rauhala ja myöhemmin lukion tiedottaja. Tällä hetkellä tiedottajana ja tiimin vastuuhenkilönä on tiedottaja Anni Saari. Tiedotustiimissä suurin osa on opiskelijoita eri vuosikursseilta. Tiimin toiminnan luonne on vaihdellut lukuvuosittain, vastuuhenkilön ja opiskelijoidentyönkuvista ja kiinnostuksesta johtuen. Aktiivinen tiedotustiimi on luonut musiikkilukioon uusia toimintamalleja, mm. radiotoiminta, nettilehti ja radiotila. Tiedotustiimi toimitti muutaman vuoden joka viikko radio-ohjelmaa paikallisradio Oi fm:lle ja radiotoimintaa varten sisustettiin radiotila.

Radiotoiminta on ollut nyt katkolla, mutta aktiivinen mediatuotanto lukiossamme on jatkunut. Niinpä tilakatselmus, hanketyö ja uudet tarpeet synnyttivät radiotilasta mediastudion. Opiskelijoiden joukossa on useita henkilöitä, jotka ovat aktiivisia kuvaajia, videoiden tekijöitä ja mm animaatioiden tekijöitä. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada ohjausta ääniteknikkassa ja mediatekniikassa. Lukiolla on tarvetta tiedottamisen kannalta videoista ja kuvista.

Hanke mahdollisti laitteistojen uusimista, studiotilan sisustusta ja niinpä esim. musiikkiteatterin lukuisat kuvat ja animaatiot valmistuivat mediastudiossa.

Tiedotustiimi julkaisi aiheesta blogin lukiomme nettilehdessä Rakkaustinen https://rakkaustinen.net/2017/03/15/satumaailma-syntyy-piirtaen/


Taina Lehtonen


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •