Kokeellinen oppimisympäristö varhaiskasvatuksessa

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Leikki oppimisympäristönä -seminaari

(Publicerat 05.10 2018 klo 10:20)

Yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa järjestettävä Leikki oppimisympäristönä -seminaari on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin, kun ilmoittautuminen Vantaan kaupungin henkilöstölle aukesi tällä viikolla. Seminaarin mainos sekä puheenvuorojen ja työpajojen abstraktit on lisätty materiaalit -sivustolle. Jotta muutkin kuin seminaariin osallistujat pääsevät hyödyntämään seminaarin annin, julkaistaan jokaista asiantuntija puheenvuoroa ja työpajaa käsittelevät blogikirjoitukset  täällä.


Minna Laitinen


Kommentarer (3):

Kati V   05.10 2018 10:32

Kuulostaa mahtavalta! Onko seminaari vain Vantaan kaupungin työntekijöille suunnattu? Kiinnostusta osallistua olisi varmasti myös muista hankkeista.


Minna Laitinen   05.10 2018 11:28

Hei, Olemme tästä itsekin varsin innoissamme. Seminaari on suunnattu pääsääntöisesti Vantaan kaupungin työntekijöille, mutta tarkoituksena on kutsua myös muiden hankkeiden työntekijöitä mukaan. Laitan tästä tarkempaa infoa, kunhan saan muutaman yksityiskohdan varmistettua.

terveisin Minna


Minna Laitinen   05.10 2018 11:40

Myös Suomen varhaiskasvatus ry:n jäsenien on mahdollista osallistua seminaariin.Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •