Äänimaailma ja monimediaisuus - oivalluksia oppimiseen alakoululaisille

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Jatkohankkeen toiminta käynnistetty!

(Publicerat 29.09 2017 klo 11:02)

Hankkeen suunnitteluryhmä kokoontui upouudella Jynkän koululla Kuopiossa 28.9.2017. Linjasimme hankekäytäntöjä ja suunnittelimme toimintaa ja laitehankintoja. Suunnitteluryhmän jäseniä ovat Maarit Kivimäki, Petri Manninen, Hannele Roivanen, Anne Tuovinen ja Anu Wulff. Tarvittaessa ryhmän tapaamiseen kutsutaan asiantuntijajäseniä. Koulun opettajat muodostavat ns. suihkuseurapiirin ja vievät käytännössä hanketta eteenpäin omalla hanketavoitteiden mukaisella toiminnallaan.

Uusi koulu ihastutti tila- ja kalusteratkaisuillaan ja antaa upeat mahdollisuudet uudenlaisen pedagogiikan toteuttamiseen. Isot oppimisympäristötilat, joissa 1.-2. luokat, 3.-4. luokat ja 5.-6. luokat toimivat yhteisöllisesti opettajatiimien vetämänä luo oivat mahdollisuudet myös tänän hankkeen toteuttamiseen. Pienemmät ns. kotipesät täydentävät isoja tiloja.

Kaytavasohva

1. Suunnitteluryhmästä Hannele Roivanen, Petri Manninen ja Maarit Kivimäki Jynkän koulun käytäväsohvalla. Tässä aiotaan toteuttaa äänimaailman ja monimediaisuuden yhdistäviä oppimistilanteita.

Iso oppimistila
2. Iso oppimistila 3.- ja 4. luokille.

Open nurkkaus
3. Opettajan nurkkaus ison oppimistilan päädyssä.

Sohvaryhma
4. Kussakin isossa oppimistilassa on yksi äänisuihkumoduuli tällaisen sohvaryhmän yläpuolella katossa.

Kirjastosta yhteys koulun ruokasaliin

5. Jynkän lähikirjastosta on suora yhteys alakoulun ruokasaliin.


Anu Wulff


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •