Kirjaudu sisään Unohditko salasanasi?
SeminaaritEKSKURSIOTAsiantuntijarekisteriOPEAKATEMIA

Seminaarit ja konferenssit

INNOSTAVA OPPIMAISEMA- SEMINAARI

Tapahtumapaikka ja koulutuspäivät Joensuu
12.03.2013 00:00 - 13.03.2013 00:00Koulutuksen kuvausItä-Suomen ja Oulun yliopistojen pedagogit ja arkkitehdit ovat yhdessä tutkineet ja kehittäneet muuttuvan oppimaiseman tila- ja toimintakokonaisuuksia vastaamaan paremmin käsitystä kehittyvästä koulusta. Tulokset ovat kannustavia.

Nyt uudet innostuneet askeleet suuntaavat myös rohkeasti perusasteelta ja lukiosta kohti varhaiskasvatuksen oppimaisemaan. Opetuksesta ja oppimisesta voi inspiroitua yhä uudelleen. Oppiminen saa myös olla hauskaa, ja sen sosiaalinen ja virtuaalinen ulottuvuus ovat tämän päivän välineillä yhä paremmin toteutettavissa.

Koulutusala: Kasvatustieteellinen

Kohderyhmä: Opetus-, kasvatus-, kulttuuri- ja taidealan toimijat, julkisen sektorin organisaatiot, luovat alat, kolmas sektori ja kaikki aiheesta kiinnostuneet

Ilmoittautuminen: 22.1.2013 - 1.3.2013

HINTA: Maksuton. Osallistuja vastaa itse mahdollisista majoitus-, matka- ja ruokailukustannukset. (OPH:n rahoittaman Muuttuva oppimaisena hankkeen seminaari)

Paikkakunta, jossa järjestetään: Joensuu

Koulutuspaikka:

12.3.2013, Tiedepuisto, Länsikatu 15, Louhela -sali
13.3.2013, Itä-Suomen yliopisto, Yliopistokatu 4, Carelia, Auditorio C2Tietoa koulutuksen järjestäjästä ADUCATE pähkinänkuoressa

Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate on Itä-Suomen yliopiston erillislaitos, jonka tehtävänä on tarjota aikuisväestölle elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia. Aducate järjestää Itä-Suomen yliopiston osaamisalojen mukaista ammatillista täydennyskoulutusta, avoimen yliopiston toimintaa sekä tuottaa yliopistollisia koulutus- ja kehittämispalveluita.

Aducatessa työskentelee lähes 150 koulutus- ja kehittämisalan ammattilaista kolmella kampuksella Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Aducate on opiskelijamäärältään (14 000) eräs suurimmista yliopistollista aikuiskoulutusta järjestävistä yksiköistä Suomessa.

Vahva valtakunnallinen palveluiden tarjoaja Aducate on seuraavilla aloilla

sosiaali- ja terveysala
lääke- ja ravitsemusala
kasvatus, opetus ja oppiminen.

Aducate tarjoaa lisäksi palveluita ympäristö- ja metsäalalla, liiketoimintaosaamisessa ja oikeustieteellisellä alalla ja olemme Venäjä-yhteistyön ammattilainen.Järjestelytoimikunta/vastuuhenkilöt Lisätietoja seminaarista: koulutuspäällikkö Maj-Britt Kentz, maj-britt.kentz@uef.fi | 050 50 50 956Linkit seminaariesite
ILMOITTAUDU
TiedostotESITE KOULUTUKSESTA

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •