TVT-laitehankinta

Blogin etusivulle | Projektikorttiin  |  Näytä kaikki blogit


Lukuvuosi 2015-2016

(Kirjoitettu 20.04 2016 klo 18:09)

Kuluva lukuvuosi alkaa lähestyä loppusuoraa. On ilmeisesti ollut jonkinmoista suhinaa, kun ei ole ehtinyt tänne käydä päivittämässä kuulumisia. Kolmas vuosi väistötiloissa (konteissa) alkaa vaatia veronsa. Mahtavaa päästä syksyllä uuteen kouluun!

Tabletit ovat olleet ahkerassa käytössä. Niillä on otettu valokuvia, tehty esityksiä, opiskeltu mm. ylliä, harjoiteltu matikkaa ja viimeviikkoina koodaustakin. Oppilaat ovat tosi taitavia laitteiden käyttäjiä. ennakkoluulottomia ja rohkeita.

Muutamien näppäimistöjen avulla olemme harjoitelleet myös kirjoittamista. Näppäimistöjä täytyisi hankkia ennen ensi lukuvuoden alkua lisää, koskapa uuden OPS:n mukaan oppilailla alkaa kymmensormijärjestelmän harjoittelu. Näppistaitureille on luvassa myös tableteilla toimiva sovellus, joten halvin ratkaisu olisi hankkia jo olemassa oleviin tabletteihin bluetooth-näppiksiä. Aika näyttää, onko hankintaan rahaa :).

Opettajat ovat innokkaasti käyneet lukuvuoden aikana erilaisissa koulutuksissa ja näin kartuttaneet tvt-osaamistaan. Vielä toukokuussa koulullamme järjestetään hankkeeseemme liittyvä kaksipäiväinen koulutus GAFEn ja oppimissovellusten käytöstä. Sitten alkaakin TVT-hanke olla viimeisiä hankintoja ja raportointia vaille valmis -toivottavasti :)!

Toivon kaikille opettajille työniloa loppukevääksi!

-Ansku


Anna-Maria Mehtälä


Kommentit (0):


Kirjaudu sisään palveluun, mikäli haluat lisätä oman kommentin.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •