TOIMIVA

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


2 kk. TOIMIVAA toimintaa

(Publicerat 26.10 2015 klo 16:14)

Nyt on toiminta ollut käynnissä 2 kk. ja paljon on tehty töitä TOIMINNAN eteen: KIITOS luokanopettaja Katja Sepän, lastentarhanopettaja Mari Auvisen, avustaja Sami Hyvärisen sekä erityisopettaja Susanna Knuuttilan tehokkaasta tiímityöstä ja suunnittelusta.

Kehitystyöhössä on mukana Mikkelistä Mikael koulun Terhi Toikkanen sekä ohjausryhmä, jonka tehtävänä on auttaa, ohjata, koordinoida ja puida ryhmän toimintaan liittyviä asioita.

Lapset ovat erittäin innoissaan ja oppivat paljon jokaisena päivänä ollessaan TOIMIVA luokassa, heillä on käynyt vieraita muista luokista. Kansainväliset vieraat Pietarin opetus- ja kasvatuspalveluista ministeritasolta 20.10.2015 ovat saaneet nauttia hienoista hetkistä uuden OPSin mukaisesta opetukstuokiosta. Myös naapurikuntien edustajat Lappeenrannasta vierailijavat tutustumassa TOIMIVAN toimintaan.

Muutaman viikon päästä saamme viettää virallisia avajaisia. TOIMIVA tilan tulee avaamaan kaupunginjohtaja Pertti Lintunen. Tilaisuus pidetään aamulla ja oppilaat saavat tehdä arkista päiväänsä ja kutsuvieraat tutustua siihen.

 

 


Minna Rovio


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •