Sinervän Android-koulu

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Liikkeelle lähtemisen vaikeus

(Publicerat 28.01 2015 klo 12:47)

"Kyllä tämä tästä etenee" -hokema on ollut mielessä monta kertaa kuluneen kuukauden aikana. Joulukuussa delegoidut työt alkavat tuottamaan tulosta. Tarjouskierrokset laitetoimittajien kanssa on käyty ja toimitussopimuksia on laitettu vireille. Budjetin jakamisestakin on päästy yhteisymmärrykseen, joten rattaat nitkahtelevat eteenpäin.

Laitehankinnoissa painotimme liikuteltavuutta, kustannustehokkuutta ja jo olemassaolevan laitteiston kanssa yhteensopivuutta. Lähdimme ajatuksesta: Mitä tapahtuman taltioiminen vaatii?

1. Se vaatii liikuteltavia äänityslaitteita, joita voi käyttää myös musiikin tunneilla musiikkiluokassa. 

2. Laadukkaat kaksi kameraa, joissa on tehokas mikrofoni.

3. Valaistusta lavalle, jotta kohteet erottuvatkin taustastaan.

 

Näiden kolmen ajatuksen kautta lähdimme hankkimaan laitteita, joista myöhemmin lisää.

 

Laitehankintojen rinnalla olemme toteuttaneet jo syksyllä opetustilojemme pienimuotoista modernisointia pienillä ratkaisuilla. Yläluokkien aulaan on rakennettu koroke, jonka tavoitteena on tarjota viihtyisä järvimaisemalla varustettu ryhmätyö/työskentelytila kannettavien laitteiden kanssa työskentelyyn yläluokkien oppilaille.

Budjettia laadittaessa jouduimme toteamaan, ettemme ihmeitä tee, joten painotamme hankkeessamme suunnitelman laatimista ja sen kautta lähdemme toteuttamaan tällaisia helppoja oppimisympäristöä parantavia asioita. Isommat muutokset vaativat, isommat resurssit. 


Henri Heikkinen


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •