Vanhan lukion aulatilojen remontin suunnittelu oppilaskuntien hallitusten kanssa

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Remontti työmaalla vierailua

(Publicerat 24.02 2016 klo 14:48)

Vierailimme ala- ja yläkoulun oppilaskunnan hallituksen edustajien kanssa remonttityömaalla.

Yllä olevassa kuvassa näkyy Yläaulaa. Ala-aulassa oli vielä niin paljon tavaraa, että siellä emme vieraileet, muuten kuin kurkimme sisään. Harmaa tulee olemaan perusväri, kuten jo maalatuista seinistä näkee.

Suunnitelmiimme tulee vähän muutoksia, kun meille oppilaskunnan ohjaaville opettajille ja meidän oppilaskunnan hallituslaisillemme valkeni vasta paikanpäällä, että alkuperäisiin pohjapiiroksiin tulee yläkerran aulan osalta hieman muutosta. Yllä olevassa kuvassa näkyvät ilmastointihormit eivät olleet alkuperäisessä pohjapiirustuksessa. Sinällään muutos on helppo ottaa meidän suunnitelmissa huomioon ja mukava oli nähdä paikanpäällä miten paljon ilmanvaihtoputkia on, kun rakennetaan nykyisten säädösten mukaan.

Yllä alakoulun ja yläkoulun hallituslaisia ohjaavine opettajineen luokkatiloihin kurkkimassa. Luokissa oli jo samaa mattoa, jota aulatiloihin suurimmalta osaltaan tulee.

Yläkerran luokat ovat jo aika pitkällä remontissa. Yläkertaan on tulossa alakoulun luokkia. Alakertaan puolestaan tulee yläkoulun luokkia.


Pekka Männistö


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •