Innovatiivisten oppimisympäristöjen edistäminen varhaiskasvatuksessa 2017

Blogin etusivulle | Projektikorttiin  |  Näytä kaikki blogit


InnoVaka Hattula -hankkeen logo julkistettiin

(Kirjoitettu 09.05 2018 klo 17:30)

InnoVaka Hattula -hankkeen virallinen logo julkistettiin keskiviikkoaamupäivänä 9.5.2018 juhlavasti päiväkoti Viiriäisen pihalla. Päiväkodin pihalle oli kerääntynyt suuri joukko lapsia ja työntekijöitä, varhaiskasvatuksen esimiehiä, sivistysjohtaja, hanketoimijoita HAMKista sekä paikallislehden toimittaja ja kunnan viestintävastaava.

Tilaisuus alkoi lapsiryhmän valmistelemalla musiikkiesityksellä, jossa rakennettiin taloa, Ystävyyden taloa. Paikallaolijat liittyivät mukaan lauluun ja leikkiin. Lauluesityksen jälkeen kaksi päiväkotilasta yhteistyössä paljastivat InnoVaka Hattula -logon, vetämällä verhon sivuun. Aplodien saattelemana iloisen värikäs, lasten elämismaailmaa henkivä logo tuli esiin. Sivistysjohtaja Jari Wihersaari piti pienen puheen ja ojensi logon suunnitelleille opiskelijoille Veera Petäsnorolle ja Jenna Rissaselle stipendin. Tilaisuus päättui yhteislauluun Piippolan vaarilla on talo.

Hankkeen logo syntyi HAMKin opiskelijoille suunnatun logokilpailun tuotoksena. Hankkeelle haluttiin lasten elämismaailmaa kuvastava logo, suunnittelun inspiraation lähteenä toimivatkin lasten tekemät piirustukset. Suunnittelijat saivat vapaat kädet toteuttaa logon niin, että siinä näkyy hankkeen työnimi - InnoVaka - ja niin että siitä käy ilmi, että kyseessä on Hattulan kunnan hanke. Voittajalogon valitsi hankkeen toimijoista koottu ryhmä, jossa oli edustus niin lapsista kuin henkilökunnastakin. Kilpailuun osallistui useita logoehdotuksia ja valinta ei ollut helppo. Tämä logo valikoitui selkeällä ilmeellään, värimaailmallaan ja siihen oli onnistuttu lisäämään tasapainoisesti usempia otoksia lasten tekemistä piirustuksista.

Juttu Hattulaan.fi paikallislehdessä

 


Niina Mäkinen


Kommentit (0):


Kirjaudu sisään palveluun, mikäli haluat lisätä oman kommentin.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •