TOIMIVA

Blogin etusivulle | Projektikorttiin  |  Näytä kaikki blogit


Syksyn aloitus 11.8.2015

(Kirjoitettu 01.09 2015 klo 16:05)

Jännitystä ilmassa, oppilaat 0-2 saapuvat paikalle koulun pihalle. Mukana on vanhempia ja saattajia. Opettajat ottavat omat oppilaansa ja menevät uusiin tiloihin. Onneksi järjestettiin jo toukokuussa tutustumispäivä, jolloin oppilaat ja venhemmat saivat tutustua uusiin tiloihin. Kaikki on suunniteltu valmiiksi ja opettajat ovat olleet valmistelemassa oppilaiden tuloa jo viikon ennen aloitusta. Siitä se lähtee käyntiin.

Sovittu on jokaviikkoinen suunnitteluaika luokanopettajalle ja lastentarhanopettajalle sekä avustajalle. Aikaa keskusteluun ja miettimiseen tarvitaan paljon työparityössä. Molemmat ovat yhdenvertaisia ja oppilaat yhteisiä. Päivän pityys on kaikilla 9-13.

Ensimmäiset viikot TOIMIVA -ryhmässä ovat osoittaneet, että ilmapiiri on rauhallinen, toimiva ja touhukas. Oppilaat ovat iloisia ja tulevat vuorovaikutuksessa toimeen keskenään erinomaisesti.

Tilat toimivat hyvin ja antavat oppilaille mahdollisuuden vaihteluun.

Henkilökunnalle järjestettiin mukana myös Kosken henkilökuntaa TVT koulutus, jonka piti Marko Hyppönen. Tiloissa on käytössä tablet laitteet ja aktiiviopetustaulu. Kyllä laitteet antavat paljon uutta sisältöä oppimiseen.

Viime viikolla 27.8 Mikkelistä Mikael -koulusta oli ryhmässä konsultoimassa Terhi Toikkanen ja Anna-Leena Korhonen TOUHOLA mallista. Opettajat menevät vastavierailulle lokakuun alussa ja sitten vielä ennen joulua Terhi Toikkanen tulee Imatralle. Näin saamme perspektiiviä ja katsontaa myös muualle ja kauempaa kuin vain omista ympyröistä.

 


Minna Rovio


Kommentit (0):


Kirjaudu sisään palveluun, mikäli haluat lisätä oman kommentin.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •