TOIMIVA

Blogin etusivulle | Projektikorttiin  |  Näytä kaikki blogit


Oppimisympäristöt ja kehittäminen

(Kirjoitettu 16.09 2016 klo 14:08)

Lisää intoa tämän pienehkön projektin kokonaisuuteen tuo tällä hetkellä Imatran palvelurakenneuudistus ja siihen liittyvä uusien oppimisympäristöjen kehittäminen koko Imatran alueella. Ajatuksia ja pohdintoja voi lukea

http://oppimisenuudetaallot.blogspot.fi/

Lisäksi on hienoa päästä tutustumaan muiden paikkakuntien jo useita vuosia toimineisiin kokonaisuuksiin kuten Ritaharju Oulussa, Oulun normaalikoulu, Hämeenlinnan Yhteiskoulu, Mikkelin Kalevankankaan koulu lähinaapurimme Lappeenrannan useisiin kohteisiin sekä moniin muihin kokonaisuuksiin.

Itse olen vakuuttunut yhtenäisen koulupolun esiopetuksesta toiselle asteelle ideologiasta ottamatta kantaa siihenkään mikä on koulun sopiva koko. Oppimisympärsitöt jokaiselta osioltaan psyykkinen, fyysinen sekä sosiaalinen on tärkeitä kokonaisuuksia, jotka yhdessä ovat luomassa ja muokkaamassa tulevaisuuden kouluja.

Mielenkiintoista on seurata näiden TOIMIVA 1. Tainio (uusi toimintaan suunniteltu tila), TOIMIVA 2. Koski (uusi tila, jota ei varsinaisesti ole suunniteltu tähän toimintaan) ja TOIMIVA 3. Tainio (vanha tila) toimintojen/oppimisen erilaisuutta ja samanlaisuutta, haasteita ja vahvuuksia.

 


Minna Rovio


Kommentit (0):


Kirjaudu sisään palveluun, mikäli haluat lisätä oman kommentin.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •