TOIMIVA

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Ohjausryhmän kokoontuminen ja TVT asioiden mietintä 15.12.2014

(Publicerat 31.12 2014 klo 12:38)

Aloitimme ohjausryhmän kokoontumiset; ensimmäisen kokoontumisen aiheena oli sähköisen ympäristön suunnittelu ja laitteistot. Mukaan ohjausryhmään kutsuimme Marko Hyppösen, jolla on vuosien kokemus ja taitoa valita, vaikuttaa siihen millainen uusi oppimisympäristö rakennetaan TOIMIVA -ryhmiin.

 

Ohjausryhmään kuuluu:

rehtori Arto Sikiö, Kosken koulu

päiväkodinjohtaja Sari Sivonen, Rajapatsaan päiväkoti

päiväkodinjohtaja Mari Auvinen, Tainionkosken päiväkoti

rehtori Kimmo Liukkonen, Tainionkosken koulu

palvelupäällikkö Minna Rovio

TVT asiantuntija Marko Hyppönen

opiskelija Pauliina Nykänen (tekee tutkimusgradutyötä hankkeesta)

 

Laitteiden tulee olla helppokäyttöisiä myös pienten ihmisten käteen sekä helppoja käyttöönottaa, kun siirrytään tilanteesta toiseen. Tehokkuus ja tulevaisuuden näköisyys on tärkeää. Kun tehdään uutta ympäristöä vanhat laitteet eivät ole se juttu. Vaikka laitteita ei saada hankittua montaa niin se ei haittaa, koska ne eivät ole alunperinkään olleet tämän hankkeen pääasia.

 

Päädyimme, että hankitaan laitteet jo kevään aikana, jotta syksyllä strattaavan ryhmän henkilöstö pääsee tutustumaan niihin jo etukäteen.

 

Henkilöstön valinta ryhmään tehdään Imatran kaupungin henkilöstön siirtoteiveiden perusteella. Valitaan luokanopettaja, lastentarhanopettaja työpari sekä tarvittaessa avustajaa henkilöstöä. Haku käynnistettään heti tammikuussa.


Minna Rovio


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •