Sinervän Android-koulu

Blogin etusivulle | Projektikorttiin  |  Näytä kaikki blogit


Nälkä kasvaa syödessä

(Kirjoitettu 17.11 2015 klo 21:29)

Oppimisympäristöhankkeemme on kantanut paljon hedelmää. Näkyvimpänä kirsikkana kakun päällä toteutettu Pilottiluokkamme, joka on nyt valmis. Vaikea edes yrittää tiivistää sitä merkitystä, jonka tämä rohkea kokeilu on saanut aikaan koulullamme. Tahtotila muutokseen/ tilojen , uudistumiseen meidän koulun oman pedagogiikkamme pohjalta on todella kova. 

Lisäksi hankkeemme  sisälsi myös esitystekniikan kehittämistä. Musiikissa on valmistumassa hankkeen avulla kouluumme hankitussa kevyessä studiossa oppilaiden äänittämä levy koululla esitetyistä kappaleista. Lisäksi valot ja äänitekniikka ovat saaneet ensimmäisen todelliseen tulikokeen Nenäpäivä tapahtumassa. Näytti hyvältä ja oppilaiden esiintyminen sai uuden ilmeen visuaalisen puolen parannuttua. Lisäksi parantunut äänentoisto alkaa asteittain palvelemaan esityksiäkin.

Tässä muutama linkki koulumme oppilaiden ylläpitämälle Instagramtilille, johon tapahtumiamme pyritään tallentamaan.

https://www.instagram.com/p/9vSSYlM05P/

https://www.instagram.com/p/9sxEgeM0xE/

Parasta antia henkilöstölle taisi olla koko koulun välituntileikki, jossa koulun oppilaat ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan asti olivat ensin poliiseja opettajien ollessa rosvoja ja sitten toisin päin. Yhteisöllisyyttä, kohtaamisia... asioita joita tämä yhteiskunta kipeästi kaipaa

https://www.instagram.com/p/9qSvrEs0wy/

 

Eikä tässä vielä kaikki. Olemme alkaneet katsomaan jo tulevaan ja miettimään miten saisimme tiimiopettajuuden ja ilmiölähtöisyyden heräämään henkiin uuden OPS:n ja tulevaisuuden suurempien tilaratkaisujen kautta.


Henri Heikkinen


Kommentit (0):


Kirjaudu sisään palveluun, mikäli haluat lisätä oman kommentin.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •