Mahdollisuuksien maailma opetuksessa

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Elimäen yläasteen graffiti-projekti

(Publicerat 16.12 2015 klo 11:07)

 

Graffiti –projekti  14.12-15.12.2015

 

14.12.2015

 

Tänään se sitten vihdoin alkoi eli graffiti-ideoiden työstäminen yhdeksi  ideakokonaisuudeksi. Tänään Pete kuvasi kolmikon ja heidät ikuistetaan graffitiin eli he avaavat verhoa, josta  ilmestyy maisema kuvakollaasitekniikalla. Kuvakollaasissa yhdistyy maisemia/ideoita, joita on jo luokissa ja oppilaiden piirtämiä kuvia.  Teimme koko maanantaipäivän sabluunoita ja tiistaina on tarkoitus aloittaa maalaus.

 

15.12.2015

 

Tänään maalasimme graffitia noin neljä tuntia välillä taukoillen ja tuulettaen tilaa. Graffitin maalaaminen oli nuorista mukavaa ja he uskalsivat käyttää maaleja todella rohkeasti. Me kaikki olimme todella tyytyväisiä lopputukokseen ja katselimme tuotosta kiireettömänä pitkän aikaa. Lopuksi  herkuttelimme pizzalla ja karkeilla ja keskustelimme projektista kokonaisuudessaan. Nuorille heräsi halu maalata myös muuta koulua eli he pitivät projektista ja meillä on mukavaa yhdessä. Itse kaipaan nykyisessä työssäni, juuri tällaisia mukavia, pidempiä projekteja, joihin totuin erityisluokanopettajan työssä. Tutustuin nuoriin entistä paremmin ja uskon, että meille kaikille jää mukavia muistoja pitkäksi ajaksi.

 

 

 

Maalauksen idea on Narnia-tyylinen eli nuoret maalattiin kuvaan avaamaan verhoa, jonka takaa paljastuu ”taikamaisema”.

 

Lopuksi kuvasimme rehtorin nuorten kanssa valmiissa aulassa, sillä Allan jää eläkkeelle joulukuun lopussa. Allanin ansiosta haimme hankerahaa erityisopetukseen eli oli mukavaa saada hänet nuorten kanssa samaan kuvaanJ.

 

 

 

 


Minna Snellman


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •