Vanhan lukion aulatilojen remontin suunnittelu oppilaskuntien hallitusten kanssa

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Keskeneräistäkin

(Publicerat 16.09 2016 klo 18:54)

Kuvan portaiden viereinen tila on ollut aiemmin täysin käyttämätön. Tämän hankkeen rahat ei enää tähän tilaan riittänyt, mutta tilasimme samalla tilauksella oppilaskunnan hallituksen rahoilla tänne säkkituoleja. Tätä tilaa ei vielä ole käyttöön otettu.

Alla olevan kuvan aula on Moision koulun puolella. Koulumme koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden välissä on ruokala. Tämä hanke ei liity Moision puolelle, mutta onneksi Unelmakoulu hankkeen tiimoilta pääsemme uudistamaan myös Moision koulun auloja. Tältä näyttää Moision koulun pääaula nyt. Vuoden vaihteessa se näyttää aivan erilaiselta. Unelmakouluhankkeessa on päässyt hyödyntämään Vanhan lukion puolen uudistamiseen liittyvän hankkeen oppeja.

Kalustebudjetin olemme jo käyttäneet. Seuraavaksi on laitteiden hommaamisen aikaa. Lisäksi täytyy keksiä keinoja, kuinka uudistaa kalusteita mitättömällä budjetilla. Ylläaolevan kuvan aulasta lähti tuoleja työllistämispalveluun kunnostettavaksi. Lisäksi Unelmakouluhankkeen tiimoilta saamme vähän sohviakin aulaan.


Pekka Männistö


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •