Logga in Minns inte lösenordet?

OBS! Projekt grund information är inte tillgänglig på svenska. Information skall presenteras på andra språk.

Ilolla ja osallisuudella kohti tulevaa

Tavoitteenamme on päivittää kaupungin perinteisesti suunniteltujen päiväkotien (Pikkola, Suorama, Huutijärvi) oppimisympäristöt vastaamaan uuden Varhaiskasvatuslain ja Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden tavoitteita.

Oppimisympäristöjen muutoksen tavoitteena on taata kaikille lapsille tasa-arvoiset ja laadukkaat mahdollisuudet oppimiseen. Toteutetuilla ratkaisuilla halutaan edistää myös kestävän elämäntavan juurtumista jo varhaislapsuudessa.

Pitkällä aikavälillä uudenlaisten, innostavien oppimisympäristöjen monipuolisuus ja muunneltavuus pedagogisten tarpeiden mukaisesti mahdollistavat toiminnan monimuotoisuuden ja uuden toimintakulttuurin.

 

Lisätietoa projektista

 


 
Medlemmar
Mira Paloniemi
Katri Jaakkola
Soile Kaari1
Niina Kettunen-Niemi
Marjut Markkinen
Kati Moisander
Sirpa Tehomaa
Filer i projektet
Rubrik Beskrivning Typ Utläggningsdatum Utläggare
Toiveiden puu
bild 14.12.2018 09:39 Mira Paloniemi
Pikkolan päiväkoti
bild 14.12.2018 09:54 Mira Paloniemi
Suoraman päiväkoti
bild 14.12.2018 09:58 Mira Paloniemi
Huutijärven päiväkodin lähtötilanne

Lähtötilanne sekä Lekolar-Printel Oy:n ehdotelmat uudistamisista. Kuvissa pelkistetysti vain huonekalut ja välineet esiteltynä. 

07.02.2019 12:51 Mira Paloniemi
Pikkolan päiväkodin lähtötilanne

Lähtötilanne ja Lekolar-Printel Oy:n ehdotelmat. 

fil 07.02.2019 12:52 Mira Paloniemi
Suoraman päiväkodin lähtötilanne

Lähtötilanne ja Lekolar-Printel Oy:n ehdotelma Pirttiin. 

fil 07.02.2019 16:36 Mira Paloniemi
Huutijärven päiväkodin lähtötilanne

Lähtötilanne sekä Lekolar-Printel Oy:n ehdotelmat uudistamisista. 

fil 07.02.2019 16:39 Mira Paloniemi
Toiveiden puu
Pikkolan päiväkoti
Suoraman päiväkoti
Hankkeeseen osallistuvat päiväkodit

 

 
Kommun/utbildningsorganisatör
Kangasala
Skola
Suorama, Huutijärvi, Pikkola
Kontakt person
Niina Kettunen-Niemi
Abstract
Tavoitteena uudistaa kolmen päiväkodin oppimisympäristöjä, jotka takaavat lapsille tasa-arvoiset ja laadukkaat mahdollisuudet oppimiseen. Oppimisympäristöjen uudistamisella tavoitellaan monipuolisten pedagogisten toimintojen mahdollistuminen paremmin sekä lasten fyysisen aktiivisuuden lisääntyminen luomalla monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen. Uudistaminen toteutetaan yhteistyössä henkilöstön, lasten, huoltajien sekä Lekolar-Printel Oy:n että Tampereen yliopiston kanssa.
Objektiv
Tavoitteena on uudistaa yhteistyökumppaneiden kanssa Kangasalan kaupungin kolmen iäkkäämmän päiväkodin oppimisympäristöjä vastaamaan Varhaiskasvatuslain (2018) ja Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (2016) tavoitteita. Oppimisympäristöjen uudistamisella tavoitellaan toimintakulttuurin muutosta, joka tilojen uudistamisen ja uudelleen tarkastelun kautta edistää lasten kasvua, kehitystä ja oppimista esimerkiksi lisäämällä mahdollisuuksia monipuolisen pedagogisen toiminnan mahdollistumiseen sekä lisäämällä lapsille monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen. Tämä toimintakulttuurin muutos toteutuu yhteistyökumppaneiden avustuksella. Lekolar-Printel Oy suunnittelee ja toteuttaa kalustuksella tilojen uudistamista ja Tampereen yliopisto kouluttaa henkilöstöä oppimisympäristöjen mahdollisuuksista.
Resultat
Tulossa myöhemmin

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •