Sinervän Android-koulu

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Markku kävi laittamassa asiat liikkeelle

(Publicerat 13.05 2015 klo 17:58)

Asioita on aina hyvä pohtia, mietiskellä, keskustella ja jälleen pohdiskella, mutta ennenkaikkea ne tulee lähteä toteuttamaan. Eilinen Markku Langin vierailu toimi siitä hyvänä esimerkkinä. Saimme kasaan paljon hyviä ideoita ja ennenkaikkea Markku antoi suuntaviivat sille kuinka hankettamme kannattaisi viedä kunnassamme eteenpäin. Pelkkä suunnitelma ei riitä, vaan toteutamme hankkeen puitteissa pilottiluokan koulullemme.

Ensimmäinen vaihe on jo hyvin liikkeellä, eli kesän aikana olisi tavoitteena rakentaa kyseiseen luokkaan kattoon pieni alaslasku ja siihen akustointilevyt. Lisäksi luokan lattiaan asennetaan paloista kokolattiamatto. Tämän lisäksi seiniin maalataan projektoritaulu ja oppilaille tussitauluja. Kalustehankintoja toteutetaan mikäli resurssit antavat vielä periksi.

Toinen juttu on sitten laajemman, pitempiaikaisemman suunnitelman laatiminen, johon saimme myös hyvin vinkkejä. Koulultamme löytyikin yllättäin pieniä tiloja joihin voisi rajata maton, verhon tms. avulla oppilaille pienen ryhmätyöskentelytilan. Oppilaathan ovat jo löytäneet itse tilansa, mutta ne kaipaavat ehdottomasti myös hieman panostusta, jotta itse työskentelykin olisi mukavaa.

Vierailu osoitti jälleen, miten tärkeää on päästä irti itse opetustyöstä, jotta voi keskittyä täysillä miettimään tilaratkaisujen kehittämistä. Jännityksellä odotamme, kuinka kunnan byrokraattisissa rattaissa hankkeemme toteutus etenee. Ehtiikö uusi luokkatila valmiiksi jo ensi syksyksi.


Henri Heikkinen


Kommentarer (1):

markku.lang@oulu.fi   14.05 2015 13:03

Oli muuten virkistävä kokemus tuo teidän opettajakunnan yhteinen tahtotila pariopettajuuteen ja uuden pedagogian käyttöön ottamiseen. Hyvältä näyttää:)Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •