Vanhan lukion aulatilojen remontin suunnittelu oppilaskuntien hallitusten kanssa

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Oppilaita osallistavaa hanketoimintaa

(Publicerat 03.02 2016 klo 18:11)

Oppilaskunnan hallituslaiset olivat jo toisessakin arkkitehtipalaverissa ja saivat olla aidosti päättämässä värejä. Materiaaleihin vaikutusmahdollisuus on vähäisempi, kun hankkeeseen liittyvät tilat ovat kuitenkin vain pieni kokonaisuus koko remontista. Joitain materiaalitoiveita saimme kuitenkin vietyä eteenpäin.

 

Seuraavaksi onkin jo kalustesuunnitelmien loppuunviennin aika. Olemme varaamassa yhteistä aikaa alakoulun oppilaskunnan hallituksen ja yläkoulun oppilaskunnan hallituksen kanssa. Kalustamisessa meillä onkin sitten onneksi vapaat kädet, ainoana rajoitteena oikeastaan raha. Tietysti pyrimme mahdollisimman paljon alkuperäisen hankehakemuksen mukaiseen tulokseen myös kalustamisessa.

 

Meillä sattui sopivasti tämä ja Unelmien oppimisympäristö hanke toteutumaan suunnilleen samaan aikaan. Myös tiloiksi valikoitui molemmissa aulatilat. Siinä missä Unelmien oppimisympäristö käy meidän yläkoulun puolen aulojen kimppuun, aherramme me yläkoulun ja alakoulun yhteisen osan aulojen kanssa tämän hankkeen tiimoilta. Oppilaskunnan hallitus on ollut erittäin vahvasti mukana myös Unelmien oppimisympäristö hankkeen suunnittelussa. Nyt on meidän oppilailla ollut erittäin hyvä mahdollisuus vaikuttaa tuleviin koulun tiloihinsa.


Pekka Männistö


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •