Juureni kartalla

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Työn touhua iTEC-projektin äärellä

(Publicerat 11.12 2013 klo 14:25)

Neljäsluokkalaiset ovat hääränneet pari tuntia sekä PC:llä, iPADillä ja älypuhelimilla. Projekti edistyy huimaa vauhtia. Kaikki ohjelmat on esitelty: Popplet, BookCreator ja Google Earth toimivat vaihtelevasti.

Ongelmakohtina on se, että selkeästikin iPAD on henkilökohtaiseen työhön tarkoitettu väline. Vahinkoja on sattunut ja tiedostoja on kadonnut. Myös Popplett-teidostojen työstäminen välillä PC:llä ja välillä iPADillä tuottaa hankaluuksia. Kolmas-ja neljäsluokkalaiset tarvitsevat paljon apua englanninkielisten termien kanssa, huomasimme, että meillä olisi pitänyt olla pieni sanakirja etukäteen tehtynä.. Yhdeksäsluokkalaiset ovat tietysti varsin näppäriä. Muutama aikoo tehdä työnsä englanniksi, joku luultavasti saksaksi - siitä vaan!


Raini Sipilä


Kommentarer (1):

minna.konttinen@syk.fi   11.12 2013 22:57

Myös koulumme 3. luokkalaiset ovat samassa vauhdissa. Digikirjat alkavat täyttyä. Oppilaat olivat kasvattaneet Poppletilla tehtyjä sukupuitaan niin laajoiksi ja yksityiskohtaisiksi, että jouduimme digikirjaan laitettavia versioita tiivistämään ja karsimaan.Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •