Vanhan lukion aulatilojen remontin suunnittelu oppilaskuntien hallitusten kanssa

Blogg's framsidan | Visa projekt  |  Visa alla bloggar


Palavereita kalustetoimittajien kanssa

(Publicerat 13.05 2016 klo 17:55)

Oppilaskunnan hallituslaiset ovat palaveeraaneet Iskun ja Martelan suunnittelijoiden kanssa. Pidimme 30.3 suunnittelupäivän, jossa olivat Iskun Saija Mäntylä, molempien koulujen oppilaskuntien hallitusten edustajat ohjaavine opettajineen sekä tiloihin muuttavien opettajien edustaja meidän koululta. Saija kävi oppilaiden kanssa läpi heidän suunnitelmiaan ja opettajien edustaja esitti omia toiveitaan. Kuvassa Iskun Saija Mäntylä käy läpi alakoulun hallituslaisten suunnitelmia.

Martelan vastaavanlaisen palaverin pidimme 29.4. Palaverissa oli paikalla Jukka Heino Martelalta, meidän oppilaskunnan hallituslaisia ja allekirjoittanut. Martelalta saimmekin jo suunnitelmat ja tarjoukset. Iloksemme saimme huomata, että ainakin Martelan tarjous mahtuisi pienellä viilaamisella budjettiimme. Lisäksi oppilaat olivat tarjouksiin hyvin tyytyväisiä. Olimme lähettäneet Jukalle mm. DWG kuvaa tiloista ja saimmekin hienot piirustukset tarjouksien mukana. Iskun tarjousta odottelemme vielä. Uudistetut tilat ovat käytössä ensi syksystä alkaen, joten kalusteiden osalta päätöksien teon aika on nyt parhaillaan käsillä.

 

Laitteiden hankinta on syksyllä ajankohtaista, koska elektroniikkaa halpenee niin nopeasti, että sitä ei varastoon kannata ostaa.

 

 


Pekka Männistö


Kommentarer (0):


Logga in först för att skriva en kommentar.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •