Juureni kartalla

Blogin etusivulle | Projektikorttiin  |  Näytä kaikki blogit


Virtaa iTEC-vitosesta

(Kirjoitettu 29.11 2013 klo 23:16)

On harvinaista, että saa tehdä työtä keskeytyksettä. Tämän ihmeen saimme kokea Oulun iTEC 5. syklissä: työskentelyrupeamat olivat intensiivisiä ja juuri siksi niin antoisia. Flow'ta oli ilmassa siellä sun täällä!

Joten niinhän siinä kävi, että liioittelimme projektin aloitusta: tarkoitus oli aloittaa pilotointi vasta ensi viikolla. Mutta kas kehveliä, ysiluokan (24 oppilasta) AI+MT  -projekti käynnistyikin jo tänään. Nuoret opettelivat PC:llä Popplet-ohjelman käyttöä, tutkimuskohteena oma suku ja sukupuun tekeminen. Aloitus onnistui hyvin. Kotiläksynä on selvittää sekä oma muuttokaari elämän aikana että yhden isovanhemman muuttokaari hänen tähänastisen elämänkaarensa aikana. Projektiluonnoksessamme ei tosin mainittu ysiluokkaa sanallakaan.. Pikkuoppilaat alottavat työnteon ensi viikolla.

Ongelmallista ensi viikkoa ajatellen on, että koulun 26:lle iPAdille pitäisi saada ladattua Poppletit, Google Earthit ja Book Creatorit. Ja kysymys: voiko PC:lle tallennetun matskun tuoda jollain tavalla iPADien Book Creatoriin? Jäämme odottelemeaan vastausta. Jännitystä pitää yllä myös se, saammeko IPADeja kylliksi käyttöömme maanantaista alkaen.


Raini Sipilä


Kommentit (0):


Kirjaudu sisään palveluun, mikäli haluat lisätä oman kommentin.

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •