Kirjaudu sisään Unohditko salasanasi?
SeminaaritEKSKURSIOTAsiantuntijarekisteriOPEAKATEMIA

Seminaarit ja konferenssit

Vapaasanahaku
Ajankohta  
-  


 • Koulutus:Tulevaisuuden oppimisympäristöt – uudet strategiat ja konseptit -seminaari
  Paikka: Dipoli-talo, Otaniemi, Espoo
  Aika: 5.2.2019 08:15
  Kuvaus: Seminaarin tavoitteena on antaa oppimisympäristöjen johdolle, tilaajille ja käyttäjille sekä kiinteistö- ja rakennusalan johdolle ja asiantuntijoille monipuolinen näkökulma oppimisesta ja siihen liittyvien oppimisen paikkojen ja toimintojen kehittämisestä.

 • Koulutus:MUUTTUVA KOULU- SEMINAARI
  Paikka: Metsokankaan koulu, Oulu
  Aika: 4.4.2013 09:00
  Kuvaus: What is hot and what is not? Tule päivittämään tietosi viimeisistä opetuksen tuulista Ouluun Metsokankaan kouluun 4–5.4.2013. Tilaisuuteen odotetaan kolmeasataa opetuksen ammattilaista, niin opettajia, johtajia kuin päättäjiä.
 • Koulutus:INNOSTAVA OPPIMAISEMA- SEMINAARI
  Paikka: Joensuu
  Aika: 12.3.2013 00:00
  Kuvaus: Itä-Suomen ja Oulun yliopistojen pedagogit ja arkkitehdit ovat yhdessä tutkineet ja kehittäneet muuttuvan oppimaiseman tila- ja toimintakokonaisuuksia vastaamaan paremmin käsitystä kehittyvästä koulusta. Tulokset ovat kannustavia.

  Nyt uudet innostuneet askeleet suuntaavat myös rohkeasti perusasteelta ja lukiosta kohti varhaiskasvatuksen oppimaisemaan. Opetuksesta ja oppimisesta voi inspiroitua yhä uudelleen. Oppiminen saa myös olla hauskaa, ja sen sosiaalinen ja virtuaalinen ulottuvuus ovat tämän päivän välineillä yhä paremmin toteutettavissa.

  Koulutusala: Kasvatustieteellinen

  Kohderyhmä: Opetus-, kasvatus-, kulttuuri- ja taidealan toimijat, julkisen sektorin organisaatiot, luovat alat, kolmas sektori ja kaikki aiheesta kiinnostuneet

  Ilmoittautuminen: 22.1.2013 - 1.3.2013

  HINTA: Maksuton. Osallistuja vastaa itse mahdollisista majoitus-, matka- ja ruokailukustannukset. (OPH:n rahoittaman Muuttuva oppimaisena hankkeen seminaari)

  Paikkakunta, jossa järjestetään: Joensuu

  Koulutuspaikka:

  12.3.2013, Tiedepuisto, Länsikatu 15, Louhela -sali
  13.3.2013, Itä-Suomen yliopisto, Yliopistokatu 4, Carelia, Auditorio C2
 • Koulutus:MUUTTUVA OPPIMAISEMA - TULEVAISUUDEN KOULUN HORISONTTI 2
  Paikka: Oulun yliopisto, Saalastin sali
  Aika: 26.9.2012 09:00
  Kuvaus: Seminaari oli toinen osa Muuttuva oppimaisema - tulevaisuuden koulun horisontti -seminaarisarjaa. Oulussa järjestetty seminaari oli kaksipäiväinen ja kaikille avoin seminaari, jonka aiheena oli oppimisympäristöjen erilaisten vuorovaikutussuhteiden muodostama oppimaisema.
 • Koulutus:OPETTAJUUS JA MUUTTUVA OPPIMAISEMA- SEMINAARI
  Paikka: Oulun yliopiston Saalastin sali
  Aika: 28.3.2012 09:00
  Kuvaus: Suomen harjoittelukoulujen yhteisyöverkosto eNorssi, Oulun yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta ja Oulun kaupunki järjestivät 28.-29.3.2012 Oulussa kaksipäiväisen seminaarin Opettajuus ja muuttuva oppimaisema.

  Kyseessä oli nelipäiväisen OPH:n rahoittaman seminaarisarjan Opettaminen ja ohjaaminen tietoyhteiskunnassa avaus. Seminaarisarjassa pureudutaan lujasti hahmoteltavissa olevan lähitulevaisuuden tarpeiden, mahdollisuuksien ja haasteiden maailmaan opettajuuden ja ohjaajuuden näkökulmasta asiantuntijaluentojen sekä erityyppisen seminaarityöskentelyn keinoin (erilaisia ryhmätyöskentelymuotoja, Pecha Kucha –esityksiä jne.).

  Asiantuntijaluennoitsijoina seminaarissa toimivat mm. Riina Vuorikari (EUN), Pasi Sahlberg (CIMO), Kaisa Vähähyyppä (OPH), Sanna Järvelä (Oulun yliopisto), Arto Willman (Oulun kaupunki) sekä Teemu Leinonen (Aalto yliopisto).

YLLÄPITO JA TUKI: info@oppimaisema.fi   •